restaurant-moskou-deventer

Restaurants in Deventer

Voor een relatief kleine stad heeft Deventer vrij veel restaurants en het maakt niet uit wat je zoekt.. Bijna alle keukens zijn wel vertegenwoordigd in de stad.
Aan het oergezellige plein in het centrum, ‘De Brink’ vind je grand cafe’s, luxe restaurants en gezellige eetcafé’s en bijna allemaal hebben ze een fijn terras voor de zonnige dagen.
In de vele middeleeuwse straatjes vind je onverwachte en verrassend leuke restaurants en of je nu uitgebreid wilt gaan tafelen of een eenvoudige dagschotel wilt proberen… Deventer heeft het.

In een uitgebreide map in ons bed and breakfast hebben we onze favorieten alvast voor u geselecteerd.
Vanzelfsprekend ligt er tevens een folder waarin alle restaurants op zijn opgenomen.
Ook heeft Deventer een paar bijzonder leuke Grand Cafés. Deze bevinden zich op de Brink, het gezellige uitgaansplein van de stad.

Sushi eten in het befaamde restaurant ‘Moskou’, eten in het Caribisch aandoende ‘Cuba’,  je ogen uitkijken in de super trendy bistro ‘Jackies’…
De lekkerste saté eten bij eetcafé de ‘Sjampetter’ of  klassiek tafelen bij het ‘Arsenaal’. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden die de stad Deventer voor je in petto heeft.

Indien gewenst adviseren we u graag bij uw keuze.
Klik hier voor meer informatie over de restaurants in Deventer