Hoe weet je of je garagedeur van staal of aluminium is?

Stalen deuren worden geleverd met aangebakken afwerkingen die vaak houtnerfpatronen in reliëf hebben en bestand zijn tegen roest. Lichtgewicht aluminium metaal dat corrosiebestendigheid biedt in een eigentijdse look. Verkrijgbaar in verschillende poedercoatafwerkingen en optionele raamconfiguraties, het is kwetsbaar voor deuken en buigen. Als je aan een standaard garage denkt, is een stalen deur waarschijnlijk wat in je opkomt.

Staal is het meest gebruikte materiaal voor garagedeuren. Het is zeer veelzijdig en duurzaam en is verkrijgbaar voor een aantal verschillende prijsklassen. Een factor om in gedachten te houden bij het kopen van een stalen deur is de meter. Hoe lager de meter, hoe dikker het staal is.

Uw stalen garagedeur zal topprestaties leveren in combinatie met een hoogwaardige isolatie. Als uw deur ongeverfd is, is het gemakkelijker om te zien of u een gegalvaniseerde deur heeft. De deur heeft een grijze kleur met kristalvormen die indicatief zijn voor de zinklaag. Als uw deur is geverfd, is de kans kleiner dat deze gegalvaniseerd is, omdat de gegalvaniseerde deur geen beschermende afwerking nodig heeft buiten het zink.

Als u een magneet aan uw deur probeert te bevestigen en deze blijft niet plakken, is uw deur niet gegalvaniseerd. garagedeuren uitgerust met aluminium panelen elimineren het probleem van roest, maar zijn gemakkelijker te deuken. Ze zijn verkrijgbaar in eigentijdse geborstelde afwerkingen, maar ook in vele kleuren. Doorschijnende glaspanelen kunnen worden gebruikt in plaats van aluminium panelen; deze laten daglicht toe zonder afbreuk te doen aan privacy of veiligheid.

Terwijl je rondkijkt naar een nieuwe metalen garagedeur, zul je waarschijnlijk merken dat twee populaire opties staal en aluminium zijn. Een zware torsieveer, die op zijn beurt om een torsiestang wordt gewikkeld, dient als tegenwicht voor het gewicht van de deur. Als u op zoek bent naar metalen garagedeuren in Phoenix, AZ of aanverwante gebieden, vindt u waarschijnlijk de sterkte, taaiheid en onderhoudsarme aard van metaal aantrekkelijk. Stalen garagedeuren zijn hoogstwaarschijnlijk gemaakt van gegalvaniseerd staal om corrosie te weerstaan, maar ze zullen uiteindelijk roesten.

Of u nu uw metalen garagedeuren koopt in Scottsdale of Mesa, als de dealer waarmee u werkt een goede reputatie heeft, zullen ze u vertellen of u naar een gegalvaniseerde stalen deur kijkt of niet. Een garagedeur met roestvrijstalen componenten zal echter duurder zijn dan een aluminium deur als het project dit vereist. Betere modellen bieden vezelplaathuiden met een hogere dichtheid en bevatten realistische details, zoals overlays en groeven om een echte houten deur te simuleren. WD Door is een lokaal eigendom van overheaddeuren en operators met meer dan 25 jaar ervaring op residentieel en commercieel gebied.

Twee lagen glasvezel zijn meestal gebonden aan een stalen frame en gevuld met polyurethaanisolatie. Net als toegangsdeuren kunnen garagedeuren worden gemaakt van staal, aluminium, hout, houtcomposieten, glasvezel, vinyl of glas. Maar hoe weet je of je een gewone metalen garagedeur hebt of een gegalvaniseerde? Hier leest u hoe u het verschil ziet tussen gegalvaniseerde garagedeuren en metalen garagedeuren in Gilbert, Phoenix, Tempe en in heel Arizona. Hout, het meest luxueuze materiaal voor garagedeuren, biedt een warme, traditionele uitstraling die zich onderscheidt van zijn metalen concurrenten.

Leave Message

All fileds with * are required