Zijn aan de zijkant scharnierende garagedeuren veilig?

Garagedeuren aan de zijkant zijn behoorlijk populair in termen van esthetiek en zijn behoorlijk stevig. Ook verhogen ze de veiligheid van uw garage, omdat ze extra sloten hebben door de openingsmechanismen. Als u een zijscharnierende garagedeur wilt, kies er dan een die is gemaakt van sterke, stevige materialen. Dubbelwandige metalen panelen bieden de beste bescherming en een sterk stalen frame verhoogt de sterkte tegen indringers nog meer.

U moet ook investeren in een met meerdere vergrendelingspunten om het voor iedereen nog moeilijker te maken om in te breken. Als je het gaat gebruiken voor toegang voor voetgangers, dan zijn mechanismen met meerdere vergrendelingen een waardige aankoop. U kunt ook het uiterlijk krijgen van zijscharnierende wagendeuren met het gemak van moderne bediening boven het hoofd. De beste ontwerpkeuze voor beveiliging? Roldeuren voor garage.

Ze vouwen netjes boven het hoofd op als rolgordijnen. Rolgaragedeuren hebben geen hefboompunten. Ze zijn dus een van de veiligste soorten garagedeuren. Ze zijn sterk genoeg om indringers op afstand te houden door er gewoon naar te kijken.

Sommigen zouden beweren dat zijscharnierende garagedeuren de meest esthetisch aantrekkelijke garagedeur op deze lijst zijn - anderen zouden het daar niet mee eens zijn. Waar we het echter allemaal over eens kunnen zijn, is dat ze eruit zien alsof ze bestand zijn tegen mishandeling en poging tot gedwongen binnenkomst. Maar hoewel de deuren zelf er misschien stevig uitzien, kunnen indringers gemakkelijk toegang krijgen tot uw garage als u maar één sluitsysteem heeft. Omdat geautomatiseerde garagedeuren veren en spanning gebruiken, oefenen ze in de gesloten positie een constante neerwaartse kracht uit, waardoor ze voor inbrekers moeilijk op te tillen zijn.

Als uw garagedeur geen moderne veiligheidsvoorzieningen heeft, kunnen dieven gemakkelijk een manier vinden om aan de veiligheidshendels van uw garagedeur te trekken. Net als bij Up% 26 Over garagedeuren kunnen indringers, afhankelijk van het type en het aantal sluitsystemen dat u hebt, nog steeds toegang krijgen met voldoende inspanning. Als u al een van de veiligste buitendeuren heeft, zou uw volgende stap in de richting van inbraakbeveiliging van uw huis het beveiligen van uw ramen moeten zijn. Hoewel misschien wel het goedkoopste type garagedeur op deze lijst, is het helaas ook het minst veilig.

Om te voorkomen dat dit een probleem is, kunnen aanvullende beveiligingsmaatregelen van hoogwaardige garagedeurfabrikanten The Corporate Door Company, Cardale, Hörmann of Garador een enorm verschil maken bij het verbeteren van het veiligheidsprofiel van een GFK-deur. Maar alleen omdat ze minder ruimte innemen, betekent dit niet noodzakelijk dat ze minder veilig zijn dan sectionaaldeuren. Met zoveel flexibiliteit kunnen fabrikanten alles gebruiken, van de zwakste en minst veilige deuren tot de krachtigste en meest robuuste deuren waar zelfs een auto niet doorheen kan rijden. Als het budget echter niet beperkt is, kunt u een zijscharnierende garagedeur bestellen die zo sterk is als een kluisdeur.

Lijn garagedeuren uit of op en over deuren die wat slagversterking krijgen van de groeven waar ze doorheen glijden. Als u op zoek bent naar een nieuwe garagedeur, vraagt u zich misschien af welk type garagedeur het veiligst is. Dimension Garage Doors is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige, ultraveilige geautomatiseerde en handmatige garagedeuren die betrouwbaar en betaalbaar zijn in het noordwesten van Engeland. De lagen overlappende materialen die de roldeur vormen, maken het van buitenaf vrijwel ondoordringbaar zonder afstandsbediening, waardoor potentiële dieven op afstand blijven.

De scharnierende garagedeur aan de zijkant kan gemaakt zijn van vrijwel elk materiaal dat in je opkomt en gebouwd zoals je wilt.

Leave Message

All fileds with * are required