Wat zijn de drie soorten garagedeuren?

Er zijn veel soorten garagedeuren om uit te kiezen - de zes meest voorkomende zijn sectioneel, oprolbaar, opzij schuiven, zijscharnierend, kantelbare luifel en kantelbaar intrekbaar. U moet ook beslissen over het deurmateriaal, de afwerking, de kleur en speciale opties zoals ramen, isolatie en hardware die u wilt gebruiken. Dit soort garagedeuren gebruiken meestal hoogspanningsveren om ervoor te zorgen dat de deur niet naar beneden valt als deze niet volledig open is. Dit constructieprincipe betekent dat je volledig gebruik kunt maken van de ruimte binnen en voor de garage', voegt O'Mara eraan toe.

Rolgaragedeuren zijn vrij zonder franjes, maar omdat ze voornamelijk voor commercieel gebruik zijn gebouwd, zijn ze hoogwaardig, zijn ze bestand tegen zwaar gebruik en als ze zonder veren worden gebouwd, mogen ze ook niet roesten, corroderen of bevriezen. Daarom zijn dit soort garagedeuren vaak iets duurder. Musson voegt eraan toe: 'Garagedeuren aan de zijkant bieden een heel ander uiterlijk dan de gemiddelde bovengrondse sectionele garagedeur. Meestal worden de deuren geleverd in sets die openen vanuit het midden van de opening van de baai.

Ze passen misschien beter bij de stijl van uw huis, wat de belangrijkste reden is om voor dit type garagedeur te kiezen. De Hörmann ALR F42 Vitraplan glazen sectionaaldeur levert een elegante esthetiek met offset, doorspoelende inbouwbeglazing en een verborgen frame voor een gepolijste look. Robijnrood voegt zeker levendigheid toe aan je voorkant van het huis, en een vleugje kleur op een oprit is een geweldige manier om interesse toe te voegen. De LPU 42-stijl 461 sectionele garagedeur van Hörmann (opent in nieuw tabblad) heeft een strak ontwerp en een samenhangende afwerking met het zijelement dat past bij een ThermoSafe aluminium toegangsdeur.

In het VK beginnen de prijzen bij ongeveer £300 voor een eenvoudige op en over garagedeur en frame, maar kunnen oplopen tot £3.000 of meer voor de levering en installatie van een op afstand bedienbare sectionaaldeur. Hoewel houten garagedeuren energiezuinig zijn, hebben ze moeite met regen, sneeuw en hagel. Dit komt omdat ze kromtrekken, rotten en uitzetten wanneer ze worden blootgesteld aan vocht. Dit zal het uiterlijk van uw garagedeur drastisch wegnemen, daar staan houten garagedeuren in de eerste plaats om bekend.

Als u een goedkopere optie wilt dan hout, kunt u een garagedeur van houtcomposiet krijgen. Het is gemaakt van vezelplaat en heeft een houten frame. Sommige duurdere garagedeuren van houtcomposiet zijn gemaakt met vezelplaathuiden met hoge dichtheid voor een meer gedetailleerde uitstraling. Een ding dat garagedeuren van houtcomposiet behoorlijk goed doen, is dat ze energiezuinig zijn.

Ze hebben kernen die zijn gevuld met polystyreen isolatie die voorkomt dat verwarmde of gekoelde lucht door uw garagedeur ontsnapt. Aluminium garagedeuren doen alles wat houten garagedeuren niet doen. Ze zijn duurzaam genoeg om het vervelende weer in het Midwesten aan te kunnen - ze zullen niet kromtrekken, rotten of uitzetten wanneer ze worden blootgesteld aan vocht. Aluminium garagedeuren deuken ook veel gemakkelijker dan andere garagedeurmaterialen.

Dus hagel, harde wind en sportminnende kinderen kunnen uw aluminium garagedeur beschadigen. Stalen garagedeuren hebben veel aanpassingsmogelijkheden, zoals panelen, raaminzetstukken en kleuren - inclusief houtnerfafwerkingen. Dat betekent dat u de mooie uitstraling van hout kunt hebben zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over alle problemen die ermee samenhangen. Net als aluminium deuren zijn stalen garagedeuren extreem onderhoudsarm.

Ze zullen niet kromtrekken, rotten of uitzetten wanneer ze worden blootgesteld aan vocht en ze hoeven nooit te worden geverfd of gekleurd. Geen enkel garagedeurmateriaal maakt het gemakkelijker dan staal. Bovendien zijn stalen garagedeuren het hele jaar door energiezuinig. Ze hebben een schuimkern die uw garage luchtdicht maakt, waardoor uw verwarmde of gekoelde lucht binnen blijft.

Dit verlaagt de kosten van uw energierekening en beschermt alle items die in uw garage zijn opgeslagen. Glazen garagedeuren zijn iets moderner dan de andere soorten garagedeuren - ze zie je niet vaak. Eén reden is omdat ze niet bepaald veilig zijn. Iedereen kan op elk uur van de dag in je huis kijken.

Ze weten wanneer je thuis bent en wanneer je weg bent. Een reden waarom mensen van glazen garagedeuren houden, is omdat ze de kamer groter laten aanvoelen. Als u uw garage als extra woonruimte gebruikt, zou dit een fantastische optie kunnen zijn als het niet voor het weer was geweest. Het hangt ook af van waar uw garage zich bevindt.

Als het aan de achterkant van het huis is, maakt het privacyprobleem je misschien niet zo bang. Toch zouden we glazen garagedeuren niet aanbevelen aan huiseigenaren in het Midwesten. Een ding dat ernstig ontbreekt aan garagedeuren van glasvezel is energie-efficiëntie - het zijn geen goede isolatoren. Dat betekent dat de buitentemperaturen uw huis binnen kunnen komen en dat u zich het hele jaar door minder comfortabel voelt.

Om nog maar te zwijgen van de hogere prijzen op uw rekeningen voor verwarming en koeling. In dit bericht hebben we de drie belangrijkste soorten garagedeuren behandeld: enkel paneel, doorsnede en rol. Dus welke is het beste? Nou, dat hangt van jou af. Het type garagedeur dat u kiest, hangt af van uw budget, behoeften en stijl.

Aan de andere kant zijn commerciële garagedeuren er in verschillende stijlen, die elk een ander doel hebben, afhankelijk van de behoeften. Door een gids te volgen voor de verschillende soorten garagedeuren, weet u zeker dat u de perfecte deur voor uw situatie krijgt. Net als garagedeuren voor woningen, zijn commerciële garagedeuren in verschillende stijlen en materialen verkrijgbaar. In tegenstelling tot garagedeuren voor woningen, is er echter vaak meer te overwegen, omdat het een ander doel dient.

Het in gedachten houden van de intentie van een commerciële garagedeur tijdens het selectieproces is van cruciaal belang voor een bedrijf, wat rechtstreeks van invloed is op degene die u kiest. Wilt u uw garagedeur geïsoleerd hebben of niet? Van welk materiaal wil je het maken? Het is van cruciaal belang om vóór het installatieproces antwoorden op deze vragen te hebben, omdat het ervoor zorgt dat u de juiste deur voor uw bedrijf kiest. In een magazijn wilt u bijvoorbeeld waarschijnlijk licht en luchtstroom, dus het kiezen van een deur met ramen is essentieel. De Door %26 Fence Store voldoet aan al uw behoeften door commerciële garagedeuren te installeren.

Van de vele commerciële garagedeuren is dit de meest gekozen en wordt deze handmatig en automatisch geleverd. De naam is afgeleid van de manier waarop het opent, het beweegt langs een spoor om naar het plafond te tillen. Deze deurstijl is verkrijgbaar in verschillende materialen en heeft latten erlangs die secties creëren. Bovendien kan een overheaddeur ramen hebben, maar dit is niet nodig.

Deze commerciële garagedeur, ook wel veiligheidspoorten genoemd, vertoont overeenkomsten met de andere omdat hij meestal van staal is gemaakt. In tegenstelling tot de andere commerciële garagedeuren opent een beveiligingspoort echter meestal door van links naar rechts te schuiven en vergrendelt eenmaal gesloten. Bovendien wordt het vaak gebruikt voor beveiligingsmaatregelen en heeft het een tweede garagedeur erachter. Schaardeuren zijn er in verschillende stijlen, variërend van massief metaal tot het poortachtige uiterlijk dat gewoonlijk in winkels wordt gebruikt.

Deze is nog steeds de meest populaire garagedeurstijl. Van de gebruikelijke panelen in de voorsteden tot modern, rustiek en geautomatiseerd, u kunt uw garagedeur veel verschillende flair geven. Oprolbare garagedeuren worden doorgaans meer gezien in commerciële toepassingen dan in woningen. Mensen met ruimteproblemen kiezen echter soms voor oprolbare garagedeuren bij hen thuis.

Als u beperkte plafondruimte heeft, is dit wellicht de optie voor u. Meestal zijn deze gemaakt met stalen lattensecties en rollen ze rond een trommel wanneer ze worden geopend. Deze deuren zijn gemaakt om hoge prestaties te leveren en zijn bestand tegen zelfs het zwaarste gebruik. .

Aangezien dit een zwaar model is, kunt u verwachten dat u meer betaalt voor dit type garagedeur. Garagedeuren aan de zijkant zijn een ouderwets ontwerp dat open en gesloten zwaait vanaf een frame waar ze scharnierend zijn. Ze zullen je doen denken aan schuurdeuren. De bouwmaterialen die voor dit type garagedeur worden gebruikt, zijn van hout.

Sommige zwaardere modellen voor commerciële toepassingen gebruiken een gegalvaniseerd staal. In de afgelopen jaren is de populariteit van deze stijldeuren toegenomen. Dit geldt vooral als de garage niet veel stahoogte heeft of als er een soort obstructie in de garage is. Deze stijldeuren kunnen worden geautomatiseerd en ze kunnen worden gekocht om in bestaande openingen te passen.

U kunt een applicatie installeren om beweging rond de garage te volgen en er gewoon op tikken als u al bij de stoeprand bent in plaats van vanuit de auto naar beneden te gaan om deze zelf te openen. Voor het grootste deel kan het een uitnodiging zijn voor dieren om binnen te nielen. De materiaalkeuze voor garagedeuren is net zo belangrijk als het kiezen van de stijl en het type garagedeuren zelf. Het voorkomen van toekomstige schade en het onderhouden van de garagedeur begint met het kennen van de meest voorkomende oorzaken van reparatie.

Kiezen voor een slimme garagedeuropener is niet altijd een vereiste, maar als je wat geld te besteden hebt, is het altijd een goede investering. Ze kunnen ook moeilijk te bedienen zijn in vergelijking met de andere garagedeurstijlen die er zijn, en ze zijn over het algemeen duurder. Als u van de eenvoud van een rol- of sectiedeur houdt, maar geen plafondruimte wilt verliezen, is een schuif naar de garagedeur aan de zijkant de perfecte optie. Als u houdt van de eenvoud van een sectiedeur of een roltype zonder de beperkte hoofdruimte in gevaar te brengen, dan is dit garagetype de beste optie voor u.

The Door %26 Fence Store installeert verschillende garagedeurstijlen en stelt u in staat om deze verschillende opties op hun website te bekijken. Als u zich in Ames, Iowa bevindt, kunt u rekenen op The Door %26 Fence Store om u te helpen bij het kiezen van een nieuwe garagedeur. Het strippen van uw garagestijl met slechts basisdetails helpt bij het behouden van de schone en samenhangende uitstraling van de buitenkant van het huis. Uitzoeken welke stijl je het leukst vindt, kan het verschil zijn tussen van je garagedeur houden of het gevoel hebben dat je een kostbare fout hebt gemaakt.

Het kennen en begrijpen van de verschillende garagedeuren, zowel residentieel als commercieel, is een cruciaal onderdeel van het selectieproces. De zachte gloed van lantaarnlampen bij de garage is perfect voor traditionele, Mission- en rustieke stijlen. .

Leave Message

All fileds with * are required