Wat is het beste type garagedeur om te kopen?

Over het algemeen zijn stalen deuren het meest budgetvriendelijk, met houten en plastic modellen duurder. Maatwerk kan twee keer zoveel kosten. Omdat er bijna grenzeloze manieren zijn waarop deuren van grootte kunnen verschillen, decoratieve behandelingen en isolerende eigenschappen slechts enkele van de variabelen zijn, is het moeilijk om nauwkeurige prijsvergelijkingen tussen typen te maken. Als je een niet-geïsoleerde stalen deur gaat kopen, zorg er dan voor dat deze is gemaakt van staal dat minimaal 24 gauge is.

Veel voordelige garagedeuren zijn gemaakt van 25-gauge of dunner staal (hoe groter het aantal, hoe dunner het staal). Isolatie helpt deuken te verminderen door een steun voor het staal te bieden. Zonder deze versteviging heb je dikker staal nodig om deuken te voorkomen. Stalen garagedeuren zijn het populairst.

Ze zijn onderhoudsvrij, duurzaam en hebben de laagste kosten. Ze zijn vaak verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen met tal van raamopties en zijn verkrijgbaar met veel isolatiemogelijkheden. De meeste garagedeuren die tegenwoordig worden verkocht zijn van staal Up-and-over deuren zijn nog steeds een grote favoriet, terwijl sectionele en andere soorten garagedeuren allemaal hun verschillende voordelen hebben. Een brede selectie kleuren en ontwerpen van de ramen van de deur zorgt voor een unieke garagedeur voor uw huis.

Al hun geïsoleerde garagedeuren hebben ook een stalen achterkant, wat het extra geluidsreductie en duurzaamheid geeft. Omdat garagedeuren in een ongelooflijk breed scala aan stijlen en kwaliteiten worden verkocht, zijn de prijzen overal. Een sandwich met stalen deuren gemaakt van dikke stalen buitenhuid, een isolatiekern die aan deze huid is gehecht en een licht rugmateriaal van staal of kunststof vormen een zeer sterke maar lichtgewicht deur. Qua stijl zijn garagedeuren voor koetshuizen erg populair geworden vanwege hun klassieke uitstraling.

Veel factoren bepalen de keuze van uw garagedeur, inclusief materiaal, primaire kenmerken, de manier waarop ze passen in het algehele uiterlijk van het huis en uw budget. Als je je al een beetje overweldigd voelt, hoef je je geen zorgen te maken - we hebben een overzicht gemaakt van de verschillende typen garagedeuren om het proces te stroomlijnen en je het een en ander over elk van hen te leren om het gemakkelijk te maken. Ze bieden een volledig op maat gemaakt, high-end ontwerp van energiezuinige garagedeuren voor woningen en bedrijven met extra beveiligingsfuncties. De deuren van vandaag zijn sterker, veiliger en beter geïsoleerd, en ze hebben veel minder onderhoud nodig dan hun voorgangers.

Echter, om authentiek te zijn voor de architectuur van sommige huizen, een huis in Craftsman-stijl zoals hieronder afgebeeld, bijvoorbeeld een echte uitklapbare houten koetsdeur is misschien de enige manier om te gaan. Van populaire sectionele tot klassieke garagedeuren met luifel - ze hebben allemaal voor- en nadelen voor stijl en functie. Zorg ervoor dat de afmetingen van de garagedeur correct worden gemeten of huur een professional in om u te helpen met advies en installatie voordat u een definitieve beslissing neemt. Torsieveren verdelen het gewicht van de deur gelijkmatig en kunnen niet breken en wegvliegen zoals een trekveer aan de zijkant van een deur dat kan.

Leave Message

All fileds with * are required