Zijn geïsoleerde garagedeuren goed?

Hoewel geïsoleerde garagedeuren duurder zijn. Over het algemeen is een geïsoleerde garagedeur, als u het zich kunt veroorloven, de beste investering op lange termijn. Hoewel geïsoleerde garagedeuren duurder zijn dan niet-geïsoleerd, zorgen de energiebesparing en het hele jaar door bruikbaarheid van de garage ervoor dat de geïsoleerde deur zichzelf terugbetaalt. Geïsoleerde garagedeuren houden doorgaans minder warmte vast dan niet-geïsoleerde deuren.

Ze helpen ook om gematigde temperaturen te handhaven net binnen de deur, waar uw openingsmechanisme zich meestal bevindt. Dat betekent dat deze componenten niet worden blootgesteld aan dergelijke extreme omstandigheden, wat helpt om hun levensduur te verlengen. Een geïsoleerde garagedeur beschermt uw voertuig tegen extreme temperaturen. Koud weer beperkt de capaciteit van uw batterij en kan leiden tot een lege batterij.

Het verdikt ook vloeistoffen zoals antivries en motorolie, wat storingen kan veroorzaken. Koude lucht kan ook uw bandenspanning verlagen. Elk van deze problemen kan de levensduur van uw voertuig verkorten of u naar een monteur sturen. Geïsoleerde garagedeuren hebben twee lagen staal met isolatie tussen de lagen.

Ze zijn dikker en energiezuiniger dan niet-geïsoleerde deuren. Als uw garage aan uw huis is bevestigd, is een geïsoleerde deur de beste keuze. Geïsoleerde deuren hebben ook de voorkeur in zeer warme of koude klimaten. Voor de installatie, met een buitentemperatuur van 10 graden, was de binnentemperatuur 36 graden.

Dat betekent dat de geïsoleerde deuren de garage zeven graden warmer hielden, ook al was de buitenlucht 15 graden koeler. Hoewel het zelfs bij de koudste temperaturen getrouw kan beginnen, betekent dat niet dat uw auto niet meer moeite doet tijdens het starten van koude temperaturen. De geïsoleerde deur in het bovenstaande voorbeeld behield een verschil van 48 graden tussen de buiten- en binnenlucht, versus slechts een verschil van 26 graden voor de niet-geïsoleerde deur. Dat betekent dat in de ongeïsoleerde garage uw auto start bij temperaturen die ongeveer 10 graden kouder zijn.

Isolatie voegt een extra laag duurzaamheid en bescherming toe aan uw garagedeur. Een goed geïsoleerde garagedeur houdt uw garage op een constante temperatuur, waardoor u vaak geld bespaart op energierekeningen. Deze energie-efficiëntie is ook beter voor het milieu. Bovendien kunnen geïsoleerde garagedeuren uw garage en zijn waardevolle spullen beschermen tegen slecht weer en inbraken.

U kunt berekenen welke R-waarde ideaal is voor uw huis en deze informatie gebruiken om een weloverwogen garagedeuraankoop te doen. Als u de garage minder vaak gebruikt of af en toe een project doet, kunt u de isolatieclassificatie verlagen om dat bespaarde geld elders te kunnen gebruiken. Deze constructiestijl creëert een lichtgewicht, energiezuinige deur die minder snel deukt dan oudere, niet-geïsoleerde deuren. Als u de tijd neemt en het geld uitgeeft om garagedeuren te isoleren, zult u misschien teleurgesteld zijn door een zeer minimale verbetering van uw energierekening te zien, omdat thermische energie nog steeds verloren gaat op andere gebieden.

Maar deze voordelen hebben een veel hogere stickerprijs dan een traditionele niet-geïsoleerde garagedeur. U kunt ook de kosten van een geïsoleerde garagedeur omzeilen als u in een gebied woont met een mild klimaat het hele jaar door, omdat buitenelementen geen significante invloed hebben op de temperaturen binnenshuis. In de meeste huizen gaat de garagedeur meerdere keren per dag open, waardoor het grootste deel van een hele muur aan buitenlucht wordt blootgesteld. Je ontvangt meldingen wanneer je je deur open hebt gelaten en je kunt de deur sluiten vanaf je telefoon, waar je ook bent.

Hoe sterker uw garagedeur is, hoe kleiner de kans dat een inbreker deze kan doorbreken bij een inbraak. Deze tussenruimte is warmer dan buiten, wat betekent dat u geen windstoten rechtstreeks in uw huis brengt. Nadat hem werd verteld dat een geïsoleerde garagedeur een groot verschil zou maken voor de temperaturen in zijn garage, liet een huiseigenaar in Pennsylvania er een installeren. Wanneer u kiest voor een geïsoleerde garagedeur, verhoogt u de waarde van uw huis door aantrekkingskracht en energie-efficiëntie.

Geïsoleerde garagedeuren zien er steviger en aantrekkelijker uit, wat helpt kopers aan te trekken wanneer het tijd is om te verkopen. Als u drie of meer van de bovenstaande vragen NEE hebt beantwoord, hoeft u het extra geld mogelijk niet uit te geven aan een geïsoleerde garagedeur. Na het installeren van de geïsoleerde deur, met een buitentemperatuur van -5 graden Fahrenheit, was de temperatuur 43 graden in de garage. Als u een vrijstaande garage heeft, maakt u zich waarschijnlijk niet al te veel zorgen over de temperatuur in uw garage.

.

Leave Message

All fileds with * are required