Zijn garagedeuren van glasvezel of staal duurder?

Garagedeuren van glasvezel zijn duurder dan staal, maar goedkoper dan houten garagedeuren. Doorgaans zijn deuren van glasvezel duurder dan staal, maar goedkoper dan hout. Staal is een van de meest betaalbare soorten deuren op de markt. Houd er echter rekening mee dat hoe dikker en duurzamer de deur (en hoe hoger de isolatiewaarde), hoe hoger de prijs.

Als het gaat om glasvezel versus stalen garagedeuren, zijn stalen garagedeuren waarschijnlijk goedkoper dan garagedeuren van glasvezel aan de onderkant. Qua stijl vind je stalen deuren in verschillende afwerkingen en ze kunnen populaire houtstructuren nabootsen. Hierdoor kunt u genieten van een houtnerf uiterlijk zonder daadwerkelijk een houten deur te kopen, die meestal duurder is. Garagedeuren van echt hout hebben ook vaak meer onderhoud nodig en zijn over het algemeen moeilijker te installeren.

Zowel stalen als glasvezel garagedeuren bieden een strakke, strakke uitstraling. Als u echter van het uiterlijk van houtnerf houdt, zijn garagedeuren van glasvezel misschien meer naar uw smaak. Je zult merken dat glasvezel beter presteert in warme gebieden, zoals Las Vegas, waar het warmte uit de garage laat ontsnappen. Breuk is een groter risico, vooral tijdens een koude periode, en glasvezel heeft de neiging te barsten naarmate het ouder wordt.

Maar er is geen tekort aan garagedeuropties, en u zult wat tijd moeten besteden aan het onderzoeken van uw keuzes. Amarr en verschillende andere gerenommeerde fabrikanten van garagedeuren hebben trouwens geen glasvezelmodellen. Maar welke is het beste? Blijf lezen om erachter te komen welk type garagedeurmateriaal het meest geschikt is voor uw individuele behoeften. Als ecologische duurzaamheid een prioriteit is, zult u blij zijn te weten dat garagedeuren van glasvezel relatief weinig energie nodig hebben om te produceren.

Extra functies zoals handgrepen, glazen lites en de complexiteit van panelen zullen ook van invloed zijn op de tarieven voor deuren van glasvezel. Het zal nog steeds dezelfde sterkte bieden en zal niet barsten of kromtrekken; als het goed wordt verzorgd, blijft een stalen deur vele jaren roestvrij. Terwijl staal gevoelig is voor inkepingen aan de ontvangende kant van krachtig contact, is glasvezel daarentegen zeer goed bestand tegen deuken. Om een idee te krijgen van het niveau van vakmanschap dat u aantreft op de houtnerfafwerkingen van garagedeuren van glasvezel, bekijkt u de foto's in de brochure voor Wayne Dalton's Model 9800 garagedeuren.

Wanneer u een nieuwe garagedeur koopt, wordt u mogelijk geconfronteerd met het dilemma om te kiezen tussen glasvezel versus stalen garagedeuren. Als u op zoek bent naar een sterke, betrouwbare garagedeur die minimaal onderhoud vereist, dan is kiezen voor een deur van staal of glasvezel een fantastische optie. Deze stalen kern is afgedicht in glasvezel om de esthetiek te verbeteren en de duurzaamheid van de glasvezelgaragedeur te vergroten.

Leave Message

All fileds with * are required