Welke garagedeur is extreem duurzaam en het meest economisch?

Omdat er bijna grenzeloze manieren zijn waarop deuren van grootte kunnen verschillen, decoratieve behandelingen en isolerende eigenschappen slechts enkele van de variabelen zijn, is het moeilijk om nauwkeurige prijsvergelijkingen tussen typen te maken. Over het algemeen zijn stalen deuren het meest budgetvriendelijk, met houten en plastic modellen duurder. Maatwerk kan twee keer zoveel kosten. Staal is een grotendeels populair garagedeurmateriaal vanwege de ontwerpflexibiliteit, duurzaamheid en algehele waarde.

Stalen garagedeuren zijn verkrijgbaar in een eindeloos aantal ontwerpopties en bieden een goedkoper, praktischer alternatief voor natuurlijk hout. Kies voor isolatie om uw garagedeur te versterken en de R-waarde te verhogen. Kijk of je een geïsoleerde garagedeur nodig hebt. Stalen garagedeuren zijn immens populair vanwege hun flexibiliteit in ontwerpen, duurzaamheid en waarde.

Ze zijn er in tal van ontwerpopties en ze zijn over het algemeen goedkoper dan een garagedeur gemaakt van natuurlijk hout. Ze zijn gemakkelijker te onderhouden en lichter dan hout, en kunnen worden gemaakt om het uiterlijk van hout te geven, maar met de sterkte en duurzaamheid van staal. Het grootste probleem met staal is dat het kwetsbaar is voor roest en bederf. De bodem van een stalen garagedeur is het meest voorkomende gebied waar roest kan optreden in gebieden waar tijdens de wintermaanden zout wordt gebruikt voor het ontdooien.

Stalen garagedeuren zijn het populairst. Ze zijn onderhoudsvrij, duurzaam en hebben de laagste kosten. Ze zijn vaak verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen met tal van raamopties en zijn verkrijgbaar met veel isolatiemogelijkheden. De meeste garagedeuren die tegenwoordig worden verkocht zijn van staal Aluminium geeft besparingen door aan de klant vanwege hun goedkope bouwmaterialen.

Deze duurzame garagedeuren zijn bestand tegen barre weersomstandigheden. Ze zijn echter gemakkelijk te deuken en gevoelig voor hitte. Vinyl garagedeuren zijn licht van gewicht, onderhoudsarm, vervormen of rotten niet en zijn bestand tegen krassen en roest. Glazen deuren hebben een stalen of aluminium frame met inzetstukken van gelaagd, geïsoleerd of gehard glas.

Van een klassieke look tot een verscheidenheid aan moderne ontwerpen, aluminium en glazen deuren kunnen worden aangepast aan uw smaak en huis. Omdat het een lichtgewicht materiaal is, zal de garagedeuropener geen problemen hebben bij het openen of sluiten van de deur. Een geïsoleerde garagedeur is beter als u in een klimaat van drie of vier seizoenen leeft en uw garage aan uw huis is bevestigd, of als er afgewerkte ruimte is zoals een logeerkamer boven uw garage. Doorloopgaragedeuren bieden gemakkelijke toegang en zijn energiezuiniger dan het openen van de hele deur.

Als uw huis zich echter in een gebied met extreme temperaturen bevindt, past een aluminium deur goed, waardoor de garage koel blijft in de zomer en warm tijdens de wintermaanden. Als u in een kustgebied woont met milde klimaten, dan is een glazen garagedeur perfect geschikt voor die omgeving. Als hernieuwbare hulpbron biedt hout een milieuvriendelijkere optie om te overwegen bij de aankoop van een nieuwe garagedeur. Garagedeuren van effen composiet kunnen goedkoop zijn, maar op maat gemaakte ontwerpen kunnen de kosten aanzienlijk verhogen.

Geïsoleerde garagedeuren zijn alleen de moeite waard als de garagewanden, plafonds en ramen allemaal een goede isolatie hebben met weerstrippen rond de deur. Het vermindert niet alleen kou, maar dempt ook geluid en maakt de deurhuid minder kwetsbaar voor deuken. Commerciële garagedeuren zijn groter, zwaarder, duurzamer en duurder dan garagedeuren voor woningen. Clopay biedt 3 tot 5 isolatielagen in gecoat staal, glas met aluminium frame, composiethout en stalen deuren met echt hout.

Als u overweegt uw garagedeur te vervangen, is een van de eerste dingen om over na te denken waar de garage voor wordt gebruikt.

Leave Message

All fileds with * are required