Is een elektrische garagedeur veiliger?

Dit type vergrendeling is echter uitsluitend afhankelijk van de sterkte van het slot in het automatiseringssysteem. Veel dieven opereren onder dekking van duisternis, dus een plotselinge uitbarsting van licht is vaak genoeg om hen af te schrikken. Schijnwerpers op zonne-energie zijn het gemakkelijkst te installeren omdat er geen elektrische bedrading nodig is. De beste bewegingssensorlampen met een brede detectiebasis; de BNT-bewegingssensorschijnwerpers die beschikbaar zijn bij Amazon kunnen beweging tot 26 meter afstand detecteren en een helder baken richten om overvallers te laten rennen.

Als uw garagedeur handmatig opent via een hendel, overweeg dan om een vergrendelingshendels te installeren. Een optie zoals het Prime-Line GD Keyed T-Handle Lock dat beschikbaar is bij Amazon vereist een fysieke sleutel om binnen te komen. U kunt inbrekers ook afschrikken door een slot aan de binnenkant van de garagedeur te plaatsen, zoals het Accessories 22 Garagedeur-schuifslot dat ook verkrijgbaar is op Amazon. Het wordt bevestigd aan de binnenkant van de deur en het frame en de vergrendelingsbalk moet handmatig vanuit de garage op zijn plaats worden geschoven.

Sluit hem achter je af voordat je je huis binnengaat om te voorkomen dat iemand de garagedeur opent totdat je hem ontgrendelt. Voor de meeste huiseigenaren biedt een elektronische garagedeuropener voldoende beveiliging zolang u uw afstandsbedieningen veilig houdt. Als u zich echter zorgen maakt over de beveiliging van uw garagedeur, raden we u aan een automatisch garagedeurslot of een vergrendelingsmechanisme aan de buitenkant te installeren voordat u de rail vergrendelt. Roldeuren en sectionele garagedeuren zijn aanzienlijk beter tegen inbraak, vanwege hun constructie en manier van openen.

Omdat elk uiteinde van een roldeur te allen tijde in het deurkozijn is ondergebracht, is het minder gevoelig voor kracht. Ter vergelijking: op en neer deuren zijn minder veilig, maar verbeteringen in het ontwerp betekenen dat op en neer deuren veel veiliger zijn dan tien jaar geleden. Hangt ervan af wat voor soort garagedeur het is. De onze is iets van het type rolluik, zoals het soort dingen dat winkels gebruiken om te voorkomen dat mensen inbreken als ze gesloten zijn; het zou behoorlijk veilig moeten zijn, de sleutel is gecodeerd als een autosleutel en je kunt hem altijd uitschakelen als je je zorgen maakt dat iemand de sleutel klont.

Aan de andere kant zijn veel op en neer garagedeuren gemaakt van aluminiumfolie en zijn ze niet erg veilig, ongeacht hoeveel of wat voor soort sloten je hebt. Hij weet uit ervaring dat, zoals de meeste huizen van mensen, uw garage waarschijnlijk niet zo veilig is als de rest van uw huis, en daar kan hij van profiteren. Sommige beveiligingstips raden aan om een ritssluiting te gebruiken of uw noodontgrendelingssnoer door te snijden om de dreiging te elimineren, maar dat vermindert de veiligheid van uw garagedeur aanzienlijk. Er zijn veel garagedeuropeners met ingebouwde slimme functies die u kunt synchroniseren met uw smart home-hubs en spraakassistenten.

De handmatig intrekbare op- en overdeur heeft standaard 2 vergrendelingspunten in de linker- en rechterbenedenhoek van het deurpaneel en deze sloten slaan en vergrendelen wanneer de deur handmatig wordt gesloten om vervolgens de hendel te vergrendelen voor de veiligheid. Meer brutale inbrekers vinden het niet erg om op klaarlichte dag door uw huis te sluipen, maar ze zullen nog steeds profiteren van de dekking van een goed geplaatste boom of struik bij uw garagedeur of raam. Deze hendel wordt grotendeels genegeerd totdat u stroom verliest en de garagedeur niet langer automatisch kunt openen. Is het gealarmeerd, de mijne is, als je probeert toegang te krijgen door eraan te trekken, zet een alarm af, het heeft ook bouten aan de binnenkant om het te vergrendelen, maar je hebt een tweede uitgang nodig om de garage te verlaten ????.

Automatische garagedeuropeners zijn een groot gemak, maar ze kunnen ook dienen als een zwakke schakel in uw garagebeveiliging. Het idee is dat de afstandsbediening, het toetsenbord of de muurknop de garagedeursleutels zijn, en als iemand de sleutel niet heeft, zouden ze de deur niet moeten kunnen openen. Terwijl u uw garagebeveiliging versterkt, vergeet dan niet de deur die van uw aangrenzende garage naar uw huis leidt. Ten slotte kunt u uw garagedeur van binnenuit vergrendelen door iets op de rail te plaatsen om te voorkomen dat de deur beweegt.

Leave Message

All fileds with * are required