Soorten materialen voor garagedeuren?

Garagedeuren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals staal, hout, glasvezel en aluminium. Afgezien van de voor de hand liggende verschillen in uiterlijk, kunnen verschillende garagedeursamenstellingen beter passen bij uw budget, klimaat en esthetiek. Net als toegangsdeuren kunnen garagedeuren worden gemaakt van staal, aluminium, hout, houtcomposieten, glasvezel, vinyl of glas. Echt of faux, de houtlook is meestal het populairst.

Staal is het meest populaire materiaal voor garagedeuren, en niet voor niets. Stalen deuren zijn redelijk geprijsd, duurzaam, onderhoudsarm, en verkrijgbaar in zowat elke gewenste stijl. Staal kan worden geverfd en is verkrijgbaar in texturen die hout nabootsen. U kunt kiezen uit staal, aluminium, hout en vinyl voor uw garagedeurmateriaal.

Elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen, dus zorg ervoor dat u bedenkt welk materiaal het beste werkt voor uw garage voordat u uw aankoop doet. Er zijn verschillende opties bij het kiezen van een garagedeurmateriaal. Staal, hout, aluminium, houtcomposiet, vinyl, glas en glasvezel zijn enkele van de meest gebruikte materialen. Elk van deze materialen kan u om verschillende redenen aanspreken.

Stalen garagedeuren zijn duurzaam, sterk en verrassend zuinig. Het moet worden geverfd, gepoedercoat of bekleed om roesten te voorkomen. Stalen deuren kunnen geverfde houten deuren nabootsen via gestempelde nerf en kunnen worden geïsoleerd om de infiltratie van wind, geluid en temperatuur te bestrijden. De moderne aluminium glazen garagedeuren aangeboden door Overhead Door zijn strak en zijn verkrijgbaar in verschillende rail- en stijlbreedtes.

Glaspanelen maken aluminium garagedeuren van grote architectonische schoonheid. Voor een beetje extra esthetische aantrekkingskracht en gemak kunnen ramen een geweldige aanvulling zijn op uw garagedeur. Draaideuren zien er goed uit, met hun sterke verticale lijnen die vaak helpen om de garage te integreren met de rest van het huis. Door isolatie in uw garagedeur op te nemen, kunt u de energie-efficiëntie van uw huis verhogen en uw energiekosten verlagen.

Fabrikanten kunnen isolatie aanbrengen tussen de lagen gegalvaniseerd staal die meestal in een garagedeur worden geleverd. Over het algemeen zijn deze garagedeuren gemaakt van aluminium en glas en worden ze aangeboden in een veelvoud aan afwerkingen die de look en feel van de rest van uw huis aanvullen. Deze deuren zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal met een dubbele coating van gebakken polyesterverf. Clopay biedt garagedeuren van natuurlijk hout in verschillende soorten, waaronder Redwood en Cedar, evenals speciale houtsoorten.

Deze garagedeuren zijn over het algemeen gemaakt van staal en worden aangeboden in verschillende eenvoudige paneelontwerpen. Deze garagedeuren zijn verkrijgbaar in meerdere verfopties, afwerkingen en met of zonder groeven om de juiste look voor uw huis te creëren. Voeg isolatie en zware hardware toe om een garagedeur te creëren die uw huis energiezuinig houdt en jarenlang meegaat. Shoppers kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan ontwerpen om de perfecte aanvulling op elke deurstijl te creëren.

Onthoud ook dat zwaaiende garagedeuren tijdrovender zijn om handmatig te openen en te vergrendelen dan sectionaaldeuren, en ze zijn veel duurder om te automatiseren. Aluminium deuren zijn populair omdat ze doorgaans een van de goedkoopste opties zijn voor garagedeuren.

Leave Message

All fileds with * are required