Van wat voor soort metaal zijn garagedeuren gemaakt?

Stalen en aluminium garagedeuren zijn nu de meest voorkomende materialen waaruit garagedeuren momenteel worden gebouwd. Zoals houten deuren doen, variëren stalen en aluminium deuren ook in prijs, afhankelijk van enkele verschillende factoren, zoals stijl, kleur, raamopties en isolatieniveau. Net als toegangsdeuren kunnen garagedeuren worden gemaakt van staal, aluminium, hout, houtcomposieten, glasvezel, vinyl of glas. Echt of faux, de houtlook is meestal het populairst.

Staal is het meest populaire materiaal voor garagedeuren, en niet voor niets. Stalen deuren zijn redelijk geprijsd, duurzaam, onderhoudsarm, en verkrijgbaar in zowat elke gewenste stijl. Staal kan worden geverfd en is verkrijgbaar in texturen die hout nabootsen. Hout zorgt zonder twijfel voor de rijkst uitziende garagedeur.

De natuurlijke schoonheid valt niet te ontkennen en verschillende soorten bieden een hele reeks looks, waaronder kleur, korrelpatronen en texturen. Hout kan in verschillende patronen worden gesneden of gefreesd en het kan worden geverfd of gekleurd, afhankelijk van de voorkeur van de huiseigenaar. Je kunt het hout schuren en opnieuw afwerken om het uiterlijk te veranderen, en kleine spaanders en deuken zijn eenvoudig te repareren. Hout is echter zwaar, duurder dan vinyl en gevoelig voor weer en bepaalde insecten.

Toch gaat voor een elegant ontwerp niets boven hout. De specialist geeft u een gedetailleerde uitleg van alle verschillende garagedeurmodellen die op de markt verkrijgbaar zijn en zal monsters gebruiken om te demonstreren hoe elke garagedeur is gebouwd. De eerste garagedeuren zijn gemaakt van hout, en hout blijft aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar traditionele stijlen en materialen. Een zware torsieveer, die op zijn beurt om een torsiestang wordt gewikkeld, dient als tegenwicht voor het gewicht van de deur.

Kantelbaar Intrekbaar vergelijkbaar met de luifelstijl, dit ontwerp maakt gebruik van een ophangframe om de deur omhoog en terug in de garage te kantelen. Door het gebruik van Therma-True AccuGrain-technologie tonen deze deuren de schoonheid van hout zonder onderhoud. Aluminium deuren hebben veel van de kenmerken van staal gemeen, met optionele textuur van imitatiehout en duurzame afwerkingen. Het zal je misschien verbazen om meer te weten te komen over het grote aantal soorten garagedeuren, stijlen en materialen dat wordt aangeboden aan de huiseigenaren van vandaag.

Stalen deuren worden geleverd met aangebakken afwerkingen die vaak houtnerfpatronen in reliëf hebben en bestand zijn tegen roest. Voor huiseigenaren die een breed scala aan mode-, functie- en prijsopties wensen, kunnen stalen garagedeuren een uitstekende keuze zijn. Het nadeel van stalen deuren is dat ze kunnen worden gedeukt en onderhevig zijn aan corrosie, vooral in kustgebieden. Overhead Door Company uit Central Jersey verkoopt, installeert, repareert en onderhoudt al meer dan 50 jaar garagedeuren.

Stalen garagedeuren zijn verkrijgbaar in enkele, dubbele en drievoudige lagen met verschillende niveaus van thermische isolatie. Glasvezel ontworpen om te passen bij architecturale stijlen, deze ontworpen deuren combineren een gegoten glasvezeloppervlak met houtnerf over een duurzame stalen structuur. Slide to the Side ook gebouwd voor garages met weinig stahoogte, deze openen door naar de zijkant van de garage te buigen. Stalen deuren variëren ook veel in dikte - de dikkere deuren zijn duurzamer, maar ook duurder.

Leave Message

All fileds with * are required