Zijn garagedeuren gemaakt van gegalvaniseerd staal?

De meeste garagedeuren die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Anderen zijn gemaakt van aluminium panelen (met isolatie) of van volledig geglazuurde aluminium extrusies Ze zijn verkrijgbaar in diktes variërend van 1 tot 2 inch, met of zonder isolatie. Garagedeuren zijn er in verschillende materialen. Stalen of metalen deuren worden vaak gebruikt vanwege kostenefficiëntie en duurzaamheid.

Om de maximale prestaties van stalen of metalen deuren te verbeteren, zijn deze meestal gegalvaniseerd. Stalen garagedeuren bieden het breedste scala aan ontwerp-, isolatie- en prijsopties. Clopay produceert een verscheidenheid aan stijlen, van garagedeuren voor koetshuizen tot moderne ontwerpen tot klassieke garagedeuren met verhoogd paneel in verschillende in de fabriek afgewerkte kleuren. U kunt ook uw deur schilderen of de Clopay-fabriek uw deur op maat laten schilderen zodat deze bij uw huis past.

Sommige mensen kunnen problemen ondervinden bij het schilderen van hun gegalvaniseerde garagedeuren omdat tijdens het galvanisatieproces het metaal een dunne beschermende olielaag ontwikkelt die een goede hechting van de verf voorkomt. Hoewel het installeren van een nieuwe garagedeur u misschien niet lijkt als een typisch renovatieproject voor huizen, kan het zijn vruchten afwerpen. Een garagedeur met roestvrijstalen componenten zal echter duurder zijn dan een aluminium deur als het project dit vereist. In het afgelopen decennium of zo hebben technologische vooruitgang fabrikanten en architecten van garagedeuren in staat gesteld de aantrekkingskracht van de stoeprand en de duurzaamheid van deze ingang te verbeteren, wat allemaal ten goede komt aan de huiseigenaar die de waarde van zijn of huis wil verhogen.

Huiseigenaren kunnen de deur handmatig optillen of door een gemotoriseerde garagedeuropener in te schakelen. Het zou waarschijnlijk moeilijk zijn om een eengezinswoning te vinden die de afgelopen 30 jaar is gebouwd, waar het eerste dat je opviel niet de garagedeur was. Stalen garagedeuren zijn hoogstwaarschijnlijk gemaakt van gegalvaniseerd staal om corrosie te weerstaan, maar ze zullen uiteindelijk roesten. Dit wordt nog verergerd door de ontwikkeling van een dunne laag witte roest op een verweerd gegalvaniseerd metaal.

Een zware torsieveer, die op zijn beurt om een torsiestang wordt gewikkeld, dient als tegenwicht voor het gewicht van de deur. Sectionaaldeuren zijn zelfs verkrijgbaar in de populaire koetshuisstijl, hierna beschreven; deze zien eruit als klapdeuren, maar werken hetzelfde als sectionaaldeuren. In feite heeft een nieuwe garagedeur een nationaal rendement op investering (ROI) van 94,5%, de op een na hoogste ROI van elk woningrenovatieproject. Beste weerbestendige garagedeuren om te installeren Wanneer u nieuwe garagedeuren wilt vervangen of installeren, het type deuren dat wordt gebruikt, is erg belangrijk.

Dit komt omdat een bedrijf als A1 Garagedeur Service zou weten hoe hij op de juiste manier voor uw garagedeur moet zorgen. Als traditioneel garagedeurmateriaal zien houten garagedeuren er meestal het beste uit bij huizen in traditionele stijl. Roest is ook geen probleem op stalen garagedeuren omdat dat gemakkelijk kan worden verholpen met verf of polyester coating. Het type garagedeur dat u selecteert, moet bevorderlijk zijn voor uw leefruimte, ontwerpvoorkeuren en klimaat.

Leave Message

All fileds with * are required