Waar is de beste garagedeur van gemaakt?

De meeste nieuwe garagedeuren zijn gemaakt van staal, ondersteund door stijve schuimisolatie. Staal is het sterkst (26- en 28-ga. Staal wordt ook gebruikt); de meeste worden geproduceerd met een houtnerfpatroon in reliëf of met een gladde afwerking. Garagedeuren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals staal, hout, glasvezel en aluminium.

Afgezien van de voor de hand liggende verschillen in uiterlijk, kunnen verschillende garagedeursamenstellingen beter passen bij uw budget, klimaat en esthetiek. Staal is het meest populaire materiaal voor garagedeuren, en niet voor niets. Stalen deuren zijn redelijk geprijsd, duurzaam, onderhoudsarm, en verkrijgbaar in zowat elke gewenste stijl. Staal kan worden geverfd en is verkrijgbaar in texturen die hout nabootsen.

Er zijn verschillende opties bij het kiezen van een garagedeurmateriaal. Staal, hout, aluminium, houtcomposiet, vinyl, glas en glasvezel zijn enkele van de meest gebruikte materialen. Elk van deze materialen kan u om verschillende redenen aanspreken. Staal is een legering van de elementen koolstof en ijzer.

Het is om verschillende redenen een van de meest populaire materialen voor garagedeuren. Ten eerste is het super duurzaam: staal kan dagelijks zwaar gebruik aan en gaat nog jaren mee. Het is ook een van de meer betaalbare garagedeuropties op de markt. Er zijn verschillende opties in dikte die geschikt zijn voor elk budget.

Als toonaangevende fabrikant van stalen sectionaaldeuren gebruikt Raynor ook stalen panelen in commerciële installaties zoals laaddocks, brandweerkazernes en industriële gebouwen. Staal biedt een goede sterkte-gewichtscapaciteit en minder onderhoud dan hout. Het beste voor residentieel gebruik zijn dubbellaagse gegalvaniseerde stalen deuren met schuimisolatie in de holte, die tot 18 R-waarde bieden in modellen met een dikte van 2 inch. Het concept van 'groene deuren' ondersteunt het milieu door energiezuinige en duurzame deuren te maken die de structurele integriteit behouden.

Naast indrukwekkende isolatieopties, kunt u met verschillende van hun modellen ook een afdichting voor bodemweer toevoegen, die voorkomt dat tocht en vuil in uw garage (of naar buiten) komen. Staal is een grotendeels populair garagedeurmateriaal vanwege de ontwerpflexibiliteit, duurzaamheid en algehele waarde. Glasvezeldeuren bieden een eerlijke simulatie van het uiterlijk van hout en kunnen een optie zijn als u de voorkeur geeft aan dat algemene ontwerpgenre. Het is een gepatenteerd polyurethaanschuim dat in uw garagedeur wordt geïnjecteerd, dat vervolgens uitzet om de hele ruimte te vullen.

Wat schoonheid betreft, lijdt het geen twijfel dat hout een van de beste keuzes is voor garagedeurmaterialen. De duurzaamheid en isolatie van uw garagedeur hangt af van het type en de dikte van het staal waarin u investeert. Als uw huis zich in een schilderachtige omgeving bevindt, biedt een glazen garagedeur u een uitstekende gelegenheid om vanuit uw garagedeur naar buiten te kijken naar de prachtige wereld. Hoewel goedkoop en geschikt voor veel garages, zullen deze deuren niet goed bestand zijn tegen stoten (bijvoorbeeld van basketballen).

Het zal u misschien verbazen hoe eenvoudig u een deur kunt configureren met het uiterlijk van hout en de prestaties van staal. Dit bedrijf, gevestigd in de Pacific Northwest, biedt vijftien series garagedeuren die voornamelijk zijn gemaakt van hout, staal en aluminium. Als u niet het meest duurzame of meest geïsoleerde of duurste garagedeurmateriaal nodig heeft, is vinyl misschien de juiste keuze voor u. Ze produceren garagedeuren van composietmateriaal dat bestand is tegen schimmel, vochtigheid, ongunstige weersomstandigheden en termieten.

Gewoon regelmatig wassen en af en toe een paar verfaanpassingen kunnen ervoor zorgen dat de garagedeur er gloednieuw uitziet.

Leave Message

All fileds with * are required