Soorten garagedeuren zuid-afrika?

De meest voorkomende soorten garagedeuren in Zuid-Afrika zijn sectionele, oprol- en kanteldeuren. Sectionele en oprolbare deuren zijn populairder omdat ze meer ruimte bieden en sterker, veiliger en duurzamer zijn. In ons rare en heerlijke klimaat is het belangrijk om uit een selectie van verschillende soorten garagedeuren in Zuid-Afrika te kiezen. In Zuid-Afrika zijn de drie meest populaire materialen voor garagedeuren Houten, Aluminium en Aluzinc.

Door hun roestbestendigheid zijn aluminium garagedeuren perfect voor plaatsen dichter bij de kust (met een hogere luchtvochtigheid), of in de stad. Helaas is staal ook geen geweldige isolator, maar houd er rekening mee dat er tegen een meerprijs veel aftermarket-producten zijn die kunnen worden geïmplementeerd om de isolatiemogelijkheden van stalen deuren te verbeteren. Daarom worden deze garagedeuren aanbevolen voor drogere provincies; zelfs dan moeten ze correct worden onderhouden om een langere levensduur te garanderen. Terwijl de deur opent en sluit, rollen wielen aan de rand van elk paneel in een verticale baan aan elke kant van de deuropening.

De technici van Puls bieden reparaties en inspecties voor alle typen garagedeuren en kunnen er al dezelfde dag zijn. De luifelachtige deur zit parallel aan het plafond van de garage en strekt zich uit langs de voorkant van het huis wanneer de deur open is. Er zijn veel soorten garagedeuren om uit te kiezen - de zes meest voorkomende zijn sectioneel, oprolbaar, opzij schuiven, scharnierend aan de zijkant, kantelbare luifel en kantelbaar intrekbaar. Het ouderwetse ontwerp, zijscharnierende garagedeuren zwaaien open en gesloten vanuit een scharnierend frame aan weerszijden van de opening.

Hoewel voortoegangsdeuren alle aandacht lijken te krijgen (met „oohs en aahs gereserveerd voor decoratieve glazen inzetstukken of mooie zijlieten), is het echt de garagedeur boven het hoofd die de aantrekkingskracht van uw huis kan maken of breken. Deze behoorden tot de eerste bedieningsstijlen en werden oorspronkelijk gebruikt voor garages met weinig stahoogte. Vergeet niet dat de kleur van uw voordeur de aandacht moet trekken en dat uw garagedeur deze kleur moet aanvullen. U zult deze waarschijnlijk meer vinden in commerciële toepassingen dan in woningen, maar oproldeuren zijn een ontwerpoptie zonder franjes die is gebouwd voor gebieden met beperkte plafondruimte.

Leave Message

All fileds with * are required