Van welk metaal zijn de meeste garagedeuren gemaakt?

Staal is het meest populaire materiaal voor garagedeuren, en niet voor niets. Stalen deuren zijn redelijk geprijsd, duurzaam, onderhoudsarm en verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste stijl. Staal kan worden geverfd en het is verkrijgbaar in texturen die hout nabootsen. Net als toegangsdeuren kunnen garagedeuren worden gemaakt van staal, aluminium, hout, houtcomposieten, glasvezel, vinyl of glas.

Echt of faux, de houtlook is meestal het populairst. Stalen garagedeuren zijn duurzaam, sterk en verrassend zuinig. Het moet worden geverfd, gepoedercoat of bekleed om roesten te voorkomen. Stalen deuren kunnen geverfde houten deuren nabootsen via gestempelde nerf en kunnen worden geïsoleerd om de infiltratie van wind, geluid en temperatuur te bestrijden.

De moderne aluminium glazen garagedeuren aangeboden door Overhead Door zijn strak en verkrijgbaar in verschillende rail- en stijlbreedtes. Glaspanelen maken aluminium garagedeuren van grote architectonische schoonheid. Garagedeuren van glasvezel zijn perfect voor diegenen die het uiterlijk van hout willen in een duurzamer en goedkoper materiaal. Glasvezel is bestand tegen insecten en vocht en is minder vatbaar voor kromtrekken dan hout.

Overhead Door Company uit Central Jersey verkoopt, installeert, repareert en onderhoudt al meer dan 50 jaar garagedeuren. Als toonaangevende fabrikant van stalen sectionaaldeuren gebruikt Raynor ook stalen panelen in commerciële installaties zoals laaddocks, brandweerkazernes en industriële gebouwen. Staal biedt een goede sterkte-gewichtscapaciteit en minder onderhoud dan hout. Het beste voor residentieel gebruik zijn dubbellaagse gegalvaniseerde stalen deuren met schuimisolatie in de spouw, die tot 18 R-waarde bieden in modellen met een dikte van 2 inch.

Het meest populaire materiaal voor garagedeuren in het hele land, stalen deuren zijn redelijk geprijsd, extreem duurzaam en onderhoudsarm. Ze zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren, zodat u de deur kunt aanpassen aan wat het beste bij uw huis past. Overweeg om een geïsoleerde deur te kopen om warmte vast te houden en geluid te verminderen. Als je verwacht het basketbal uit te schakelen bij het komende warme weer of denkt dat je garagedeur een of andere impact zal verwerken, probeer dan een van de dikkere stalen deuren te kopen zodat deze standhoudt.

Aluminium heeft veel van dezelfde voor- en nadelen die staal heeft. Met een aluminium garagedeur heb je de mogelijkheid om hem te stylen om de textuur en afwerking van natuurlijk hout te hebben. Het is lichter dan staal, maar deukt gemakkelijker. Houten garagedeuren zorgen voor een traditionele, natuurlijke uitstraling.

Er zijn verschillende soorten houten deuren waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw budget en voorkeuren. Hout is ook een betere isolator dan staal en aluminium. Het grootste nadeel van een houten garagedeur is dat deze meer onderhoud nodig heeft dan andere materialen. Garagedeuren van houtcomposiet zijn gemaakt van gerecyclede houtvezels en kunnen worden geverfd of gebeitst om bij uw stijl te passen, en hebben de sterkte van stalen deuren met behoud van de traditionele en natuurlijke uitstraling van hout.

Composietdeuren zijn ook beter bestand tegen rot dan gewoon hout, dus zware oregon-regens hebben minder kans op een aanzienlijke impact op het materiaal. Het laatste belangrijkste materiaal voor garagedeuren voor woningen is glasvezel. Het komt aanzienlijk minder vaak voor dan staal, aluminium, hout en houtcomposiet. De panelen zijn verkrijgbaar in een kleur naar keuze en zullen minder snel deuken dan dunne stalen deuren.

Ze kunnen echter vervagen door blootstelling aan het weer, dus lente- en zomerstormen kunnen de esthetische waarde schaden. Staal is het meest populaire materiaal voor garagedeuren. Ze zijn betaalbaar, duurzaam, onderhoudsarm en verkrijgbaar in bijna elke stijl. Staal is ook gemakkelijk te schilderen, waardoor het in veel huisstijlen past.

Als je aan een standaard garage denkt, is een stalen deur waarschijnlijk wat in je opkomt. Staal is het meest gebruikte materiaal voor garagedeuren. Het is zeer veelzijdig en duurzaam en is verkrijgbaar voor een aantal verschillende prijsklassen. Een factor om in gedachten te houden bij het kopen van een stalen deur is de meter.

Hoe lager de meter, hoe dikker het staal is. Uw stalen garagedeur zal topprestaties leveren in combinatie met een hoogwaardige isolatie. Het zou waarschijnlijk moeilijk zijn om een eengezinswoning te vinden die de afgelopen 30 jaar is gebouwd, waarbij het eerste dat je opviel niet de garagedeur was. De beste stalen garagedeuren zijn gemaakt van twee lagen gegalvaniseerd staal, waarvan het oppervlak ofwel is gegrond en geverfd met een stoere toplaag of is bekleed met een composietmateriaal.

Het kiezen van het juiste materiaal voor uw garagedeur vereist een mix van functionele, kosten en esthetische overwegingen. Dit type deur biedt het karakter van hout samen met een langdurig, onderhoudsarm ontwerp en is verkrijgbaar in Carriage House en andere populaire stijlen. Onthoud ook dat zwaaiende garagedeuren tijdrovender zijn om handmatig te openen en te vergrendelen dan sectionaaldeuren, en dat ze veel duurder zijn om te automatiseren. WD Door is een particulier overheaddeur- en operatorbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op zowel residentieel als commercieel gebied.

Bovendien zijn draaideuren doorgaans energiezuiniger, omdat ze goed afdichten aan de kop- en zijstijlen en slechts één verbinding hebben. Voor eigentijdse styling en unieke glasopties bieden aluminium garagedeuren een uitzonderlijke aantrekkingskracht. Glasvezeldeuren bieden een eerlijke simulatie van het uiterlijk van hout en kunnen een optie zijn als u de voorkeur geeft aan dat algemene ontwerpgenre. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe deur of gewoon nieuwsgierig bent naar uw bestaande systeem, het is handig om te weten waar uw garagedeur van gemaakt is.

Het nadeel van stalen deuren is dat ze kunnen worden gedeukt en onderhevig zijn aan corrosie, vooral in kustgebieden. .

Leave Message

All fileds with * are required