Wat is het sterkste type garagedeur?

De meeste experts zijn het erover eens dat gegalvaniseerde stalen garagedeuren de sterkste soorten garagedeuren zijn. Deze deuren bieden een enorme structuur, sterkte en minimaal onderhoud. De meeste nieuwe garagedeuren zijn gemaakt van staal, ondersteund door stijve schuimisolatie. Staal is het sterkst (26- en 28-ga.

Staal wordt ook gebruikt); de meeste worden geproduceerd met een houtnerfpatroon in reliëf of met een gladde afwerking. Zoek naar een model met een ingebakken primer en polyester toplaag voor maximale roestbescherming. Garanties voor stalen deuren beginnen bij 10 jaar; beperkte levenslange dekking is niet ongewoon. Een rolgaragedeur is misschien wel het veiligste type garagedeur dat er is, simpelweg vanwege de aard van het ontwerp.

De compacte installatie, zonder zichtbare hefboompunten op het aluminium gordijn, vormt onmiddellijk een moeilijk voorstel voor indringers. Een dubbelwandige roldeur verhoogt het beveiligingsniveau nog verder, en voor volledige gemoedsrust kunt u kiezen voor een model met Secured By Design-accreditatie. Als de meest populaire in de Verenigde Staten, bestaan sectionele garagedeuren uit paneelsecties die zijn verbonden met scharnieren. Terwijl de deur opent en sluit, rollen wielen aan de rand van elk paneel in een verticale baan aan elke kant van de deuropening.

Hoe veilig zijn garagedeuren? Roldeuren, ook wel oproldeuren genoemd, zijn vanwege hun ontwerp een van de veiligste garagedeurstijlen die beschikbaar zijn. Deze deuren bestaan uit horizontale lamellen met rollen aan weerszijden om ze open en dicht te schuiven. Deze garagedeuren rollen netjes boven het hoofd op zonder uit te steken als één stijf stuk. In gesloten toestand vertonen roldeuren geen zichtbare tekenen van gemakkelijke toegang voor dieven.

Staal is een grotendeels populair garagedeurmateriaal vanwege de ontwerpflexibiliteit, duurzaamheid en algehele waarde. Stalen garagedeuren zijn verkrijgbaar in een eindeloos aantal ontwerpopties en bieden een goedkoper, praktischer alternatief voor natuurlijk hout. Kies voor isolatie om uw garagedeur te versterken en de R-waarde te verhogen. Ontdek of je een geïsoleerde garagedeur nodig hebt.

Ooit het steunpilaar garagedeurmateriaal, heeft hout midden op de markt een achterbank ingenomen voor andere materialen. Net als zijscharnierende stijlen hebben de garagedeuren met kantelbare luifel geen secties - ze zijn gemaakt van één massief stuk. Hoewel er enkele huiseigenaren zijn die voor dit type kiezen, zijn ze moeilijker te bedienen dan andere stijlen en zijn ze doorgaans duurder. Vergelijkbaar met het ontwerp van de kantelbare luifel, tillen de kantelbare intrekbare garagedeuren omhoog en in de garage.

Zorg ervoor dat de onderste lat sterk en duurzaam is, want hier zullen de meeste dieven proberen je garagedeur te doorbreken. Als uw garagedeur geen moderne veiligheidsvoorzieningen heeft, kunnen dieven gemakkelijk een manier vinden om aan de veiligheidshendels van uw garagedeur te trekken. Aluminium en glazen garagedeuren bieden een opvallende, eigentijdse uitstraling voor een verscheidenheid aan ontwerptoepassingen, zowel exterieur als interieur. In tegenstelling tot hout zullen garagedeuren van glasvezel echter niet krimpen, kromtrekken of barsten - waardoor ze bijzonder ideaal zijn voor huiseigenaren die in vochtige klimaten wonen.

Verkrijgbaar in geanodiseerde coatings, 188 poedercoatkleuren en verschillende glasopties, Full-View aluminium en glazen garagedeuren kunnen worden aangepast aan uw precieze visie. Er zijn veel soorten garagedeuren om uit te kiezen - de zes meest voorkomende zijn sectioneel, oprolbaar, opzij schuiven, zijscharnierend, kantelbare luifel en kantelbaar intrekbaar. U mag verwachten dat een moderne garagedeur vanaf het begin wordt geleverd met een hoge standaard aan beveiligingsfuncties. We hebben een handgemaakte op maat gemaakte eikenhouten garage, logwinkel en zijkamer en hadden deuren nodig voor extra veiligheid.

Zoals we al zeiden, zal een moderne garagedeur die wordt verkocht en geïnstalleerd door een gerenommeerde leverancier, een veel hogere standaard hebben als het gaat om beveiliging, maar sommige typen zullen nog steeds veiliger zijn dan andere. Als het gaat om de beveiliging van garagedeuren, zijn sectionele garagedeuren een van de beste, daarom zijn ze het meest populaire type garagedeur voor woningen. Als u zou opsommen wat voor mensen het belangrijkst is bij het kopen van een nieuwe garagedeur, zou de beveiliging heel dicht bij de top staan. Ze lijken op grote schuurdeuren en zijn meestal gemaakt van hout, hoewel er ook meer commerciële gegalvaniseerde stalen deuren beschikbaar zijn.

.

Leave Message

All fileds with * are required